Rafani na VýrovceMravenciVybíráme cesty krásnou přírodouMravenci pod Černou horouVečerní radovánky

Přihlášení

Přihlášení

Neznáte heslo k webu?
A byli jste na táboře nebo na víkendovce nebo jste chodili na kroužek?
Napište si o heslo na mail: jirka (zavináč) ventilek (tečka) org.

Přihlášením získáte:

  • možnost přispívat na nástěnku a do zápisků
  • možnost být mailem informováni o chystaných akcích a důležitých novinkách
  • Poslední komentáře

    Aktuality z tábora v Lanškrouně na FB

    Zdravím všechny cyklisty.Ať Vám počasí přeje, máte spousty zajímavých zážitků a najedete hodně kilometrů. Mějte se moc hezky a užívejte. Matějovi posílám velikou pusu. mamka Lukášová
    Leona Lukášová 2020-08-19 09:37:17

    Tabor 2017 - 3.den

    Zdravíme všechny cyklisty, jsme rádi že vám počasí zatím přeje a že si to užíváte. Velký pozdrav Filipovi a ať vám to ještě šlape na dalších výletech. Moc pozdravují ... více
    Steinerovi 2017-08-15 10:20:39

    Tabor 2017 - 1.den

    Posíláme moc pozdravů všem cyklistům, přejeme ať Vám hezké počasí vydrží a krásně Vám to šlape. Zdravíme Ondru Žitného z Mravenců...
    Žitní 2017-08-15 06:44:21

    Starší články

    Petr Vojtěch

    Tábor 2010

    Petr Vojtěch, napsáno 03. 01. 2010 20:50

    Ahojda

    Letošní tábor roku 2010, bude termíu 14.8.2010 - 22.8.2010 . Budeme ubytovaní v Klášterci nad Orlicí v Základní Škole.

    Těším se na vás.

    Komentáře (0)

    Muty (Martin Adámek)

    PF 2010

    Muty (Martin Adámek), napsáno 25. 12. 2009 02:27

    http://www.adamek.cz/pf/pf2010.pps

    (1,2MB)

    Komentáře (0)

    Beny (Zdenda Beneš)

    Vánoční besídka 2009

    Beny (Zdenda Beneš), napsáno 08. 12. 2009 15:59

    Ahoj Ventilci,

    máme prosinec, advent, a to je čas, kdy se scházíme na Vánoční besídce. Letos se navíc besídka uskuteční v čase kroužku Ventilek, takže se můžeme těšit na všechny kluky a holky, co na kroužek chodí. A nebudeme sami – jelikož přes zimu chodíme do tělocvičny spolu s vodáky, přibereme je k sobě a smlsneme si na cukroví všichni společně. Nezapomeňte od maminek nabrat trochu toho cukroví na ochutnání. Budeme mít i stromeček s dárečky (každý, kdo chce dáreček dostat, tak také jeden malý přinese, pak dárečky rozlosujeme). Popovídáme o tom, co jsme letos zažili, dozvíte se novinky o táboře 2010 a zahrajeme si i nějakou tu hru, takže boty do tělocvičny s sebou! Přijďte i vy větší co jezdíte na tábor, bude to cool;-)

    Besídka se uskuteční v úterý 22. prosince 2009 od 17 hodin v tělocvičně na Plhově – vchod od čerpací stanice Shell (omezená možnost parkování).

    Na všechny se těší vaši mamka, taťka a všichni vedoucí

    P.S.: Kdo ví, co znamená mamka a taťka?:-D

    Komentáře (0)

    Beny (Zdenda Beneš)

    Výroba dresů Ventilek

    Beny (Zdenda Beneš), napsáno 23. 11. 2009 17:44

    Jelikož je mezi námi hodně zájemců o dres Ventilku, kteří ho zatím nemají, necháme vyrobit další várku. Je šance dostat dresy ještě před Vánoci, a tak si nechat dres nadělit pod stromeček. Prosím tedy o závazné objednání dresu a kalhot na Benyho mail beneszd (zavináč) seznam.cz a to do konce tohoto týdne (29. 11.)!

    Nezapomeňte uvést jméno, velikost kalhot a dresu, jestli chcete kalhoty se šlema (kšandy) nebo bez, počet kusů.

    Dresy se budou vyrábět pouze v modrém (tyrkysovém) provedení. Cena závisí na počtu objednaných kusů a neměla by být vyšší, než kdybyste stejnou kvalitu oblečení kupovali v běžném obchodě, tj. neměla by přesáhnout 1800 korun za kalhoty a dres.

    Přece jen když jedeme ve stejných barvách, řidiči z nás mají větší respekt a sluší nám to o moc víc!

    Komentáře (0)

    Muty (Martin Adámek)

    Změna hlavního vedoucího

    Muty (Martin Adámek), napsáno 22. 11. 2009 20:54

    Dobrý den,

    po třech letech mého vedení cykloturistického tábora,

    kdy pro mne tábor byl něco jako vlastní dítě, do kterého jsem rád investoval značnou část svého času a energie,

    byl dnes tábor přesunut do nových rukou.

    Doufám, že dosavadní tábory byly dětem něčím přínosné,

    a děkuji všem rodičům, dětem, zdravotníkovi, kuchaři, webmasterovi, lidem z Déčka, oddílovým vedoucím i občasným externím pomocníkům za dosavadní spolupráci.

    Já se na táborech budu objevovat jako oddílový vedoucí,

    s dotazy k organizaci tábora se od teď obracejte na nového hlavase Petra Vojtěcha.

    S pozdravem

    Martin Adámek

    www.adamek.cz

    Komentáře (1)

    Jirka Nymš

    Fotky v galerii

    Jirka Nymš, napsáno 25. 10. 2009 14:57

    Do galerie jsem přidal fotky ze září 2007.

    Komentáře (0)

    Muty (Martin Adámek)

    DVD Ventilek 2009 je dokončeno

    Muty (Martin Adámek), napsáno 28. 09. 2009 23:30

    Včera jsem dokončil DVD Ventilek 2009 s daty za období září 2007 až srpen 2009. Mj. na něm jsou fotky a další záznamy z táborů Kostelec 2008 a Hostinné 2009.

    Dnes se mi podařilo vypálit 6 kopií, a jsem rád i za to, vypalování na dvouvrstvé DVD disky je trochu náročnější. Kdo máte o DVD zájem, napište mi mail (ideálně přímo jako odpověď na tuto zprávu, pokud vám dorazila do mailu). Postupně podle možností se budu snažit DVD dodávat. Samozřejmě si DVD můžete kopírovat i sami mezi sebou, ale potřebujete na to dvouvrstvý disk (dual layer - DL) a dobrou vypalovačku.

    .

    Když DVD budete chtít ode mě, bude to za 60 Kč, tj. cca. za cenu prázdného disku. Kdo DVD budete chtít ode mě, napište mi mail co nejdříve, abych v případě potřeby včas objednal potřebný počet kvalitních DL disků (nejsou běžně ke koupi ve větším množství). A pak to budu postupně vypalovat, jak to půjde.

    .

    Předesílám, že disk nemůžu předat na schůzce kroužku, protože každé úterý učím do 18:10 v Hradci Kr. Ale všechny dny kromě úterka jsem schopen DVD předat odpoledne nebo večer v Náchodě.

    .

    Při jednom ještě zmíním adresu naší táborové stránky na Facebooku:

    http://www.facebook.com/pages/Cyklotabor-Ventilek-Nachod/93238062281

    zatím ji sice aktivně nepoužíváme, ale můžete jejím prostřednictvím najít facebookové profily ostatních táborníků.

    Komentáře (0)

    Beny (Zdenda Beneš)

    Sudety 2009 – Ventilek nebude chybět!

    Beny (Zdenda Beneš), napsáno 11. 09. 2009 12:01

    Možná nejtěžší závod na horských kolech pořádaný v České republice se pojede v sobotu (zítra) 12. září 2009. Start je naplánovaný na 8 hodin ráno a tratě jsou 60 a 120 kilometrů. Mezi pravidelné účastníky patří Míra Vodička starší, dříve jezdil i třeba Čenda Nešetřil.

    Letos se ale heclo hned trio vedoucích, jmenovitě Renča, Beny a Petr Vojtěch. Všichni pojedou kratší trať na 60 kilometrů a kromě individuálních výsledků budou soutěžit i v týmech, kam se započítávají právě tři výsledky jezdců jednoho týmu.

    Bude to hodně podobné jako letošní celotáborová hra – náš název týmu bude: www.ventilek.org , barva modrá (jako naše dresy, Petr jako nejrychlejší bude nemoderně červený:-)) a motto dne bude nejspíš „dojet a přežít, hlavně si to užít“!

    Budeme rádi, pokud se třeba s rodiči vypravíte do Teplic nad Metují a okolí podívat a třeba nám i fandit! Více informací o závodě včetně popisu tratě najdete na stránkách pořadatele www.redpointteam.cz

    Komentáře (0)

    Křéma (Jirka Mašek)

    Pár fotek z Žernovského Bajku

    Křéma (Jirka Mašek), napsáno 10. 09. 2009 23:03

    Ahoj, na web

    http://pruvodcepocechach.cz/bajk09/bajk09.htm

    jsem dal pár našich fotek z podařeného závodu s hojnou účastí!

    Komentáře (2)

    Muty (Martin Adámek)

    DVD zatím nebude

    Muty (Martin Adámek), napsáno 08. 09. 2009 13:46

    Kdo se těšíte, že dnes bude k dispozici DVD Ventilku za poslední dva roky, jak vám slíbil Beny, tak vás nechci zklamat, ale nevypadá to úplně pozitivně.

    Vše staré mám sice nachystané a zpracované asi od soboty (včetně předního a zadního přebalu), a většina nejdůležitějších dat se mi také sešla do včerejšího večera, takže bych s nasazením vlastního zdraví býval byl schopen v noci na dnešek DVD uzavřít (s opomenutím méně důležitých dat) a aspoň dva-tři kousky na dnešek vypálit (bude to na 8GB DVD DL a data, která mají vydržet, se v žádném případě nesmí pálit vysokou rychlostí, takže i to samotné pálení, poslední třešnička přípravy, zabere extra dlouhý čas, pokud ho mám provést tak, abych se za to nemusel stydět),

    ale bohužel jsem zápis z Hostinného od Mutantů, původně mi slíbený na sobotu, dostal až nad dnešním ránem.

    .

    Ještě jsem ho ani neviděl, jen vím, že ho mám v mailu. Vůbec netuším, jestli ho stihnu přidat, zkonvertovat, vše kompletně na závěr zkontrolovat, vypálit, zkontrolovat funkci na optickém disku, a pak hromadně vypálit.

    I závěrečná fáze po dodání posledního příspěvku je dost časově náročná, pokud nechci místo funkčního DVD vypustit do světa nezkontrolovaný nefunkční zmetek, navíc rychle vypálený tak, že už za rok DVD disk nepůjde přečíst.

    Teď bohužel musím řešit něco jinýho, podle plánu už DVD mělo touhle dobou být uzavřený a nachystaný, takže se mu teď holt nemůžu věnovat.

    Chvíli jsem doufal, že pokud by to fakt skvěle dopadlo, tak bych možná 1-2 exempláře dovezl na závěr dnešní schůzky (nikoliv začátek), ale ta pravděpodobnost, že by to šlo stihnout, byla asi 2 procenta.

    Takže se na vás asi radši přijedu podívat i bez disku, protože ty 3-4 hodiny už to nevytrhnou.

    A po mnoha desítkách hodin u stolu, strávených v uplynulých dvou týdnech dokončováním DVD (připravovaného průběžně celé dva roky), bych si taky měl vyhradit právo projet se někdy na kole a podívat se mezi lidi :)

    Takže se radši zúčastním zahájení ventilku, než abych pokračoval v sezení u stolu, marně doufaje, že to stihnu rozumně dokončit.

    DVD tedy na 99,5% nebude dnes (a i pro to nereálné půlprocento bych musel vynechat časově náročné kontroly funkce a odfláknout to, což nechci), a nebude ani zítra, protože zítra od rána sedím v Hradci u státnic. Jak to bude v dalších dnech, to teď nevím. DVD už mělo být hotové, a tak na něj pro další dny nemám v kalendáři rezervé, narozdíl od uplynulých dnů, kdy jsem se věnoval téměř výhradně jemu.

    Jestli se dostanu na ventilek 15.9. netuším, protože zase budu od rána v HK u státnic.

    Na další ventilek, 22.9., se už nedostanu, protože to už budu do čtvrt na sedm odpoledne v HK učit.

    Takže se přijedu podívat dnes, abych z toho taky něco měl :) , a distribuci DVD pak pořešíme jinak.

    Komentáře (0)

    Beny (Zdenda Beneš)

    Schůzka Ventilku – úterý 8. 9. od 16 hodin

    Beny (Zdenda Beneš), napsáno 07. 09. 2009 21:11

    Ahoj všichni,

    jen připomínám, že zítra se sejdeme v 16 hodin u dolní brány Déčka v Náchodě. Hlavním lákadlem pro většinu budou asi DVD s fotkami a zápisky z tábora jak letošního, tak i loňského a dalších akcí. Držte palce Mutymu, aby stihl DVDčka pro nás připravit (cena by měla být asi 60 Kč).

    Jinak to bude i první schůzka celoročního kroužku Ventilek, takže ti, kteří by chtěli celý rok být v bezva partě cyklistů a trochu se i přes rok hýbnout, bude kroužek určitě správná volba! Jelikož má být zítra hezky, pojedeme se kousek projet (takže kola s sebou). Projížďku zakončíme u táboráčku v Náchodě, takže pro většinu to pak domů nebude daleko. Samozřejmě víme, že další den je škola, takže táborák bude cca. od 18:30.

    Pokud byste někdo nestíhal přijet v 16 k Déčku nebo se chtěl zúčastnit pouze táboráku, stačí mi zavolat na telefon 605 182 409 a domluvíme se, kde se potkáme a jak to všechno bude.

    Tak ahoj zítra,

    Beny

    Komentáře (0)

    Beny (Zdenda Beneš)

    Zernovsky bajk 2009 - pozvanka

    Beny (Zdenda Beneš), napsáno 29. 08. 2009 11:32

    Ahoj vsichni Ventilci:-)

    Zdravim vas poprve po tabore. Prave za tyden v sobotu 5. zari se jede jiz avizovany cyklisticky zavod Zernovsky bajk, na ktery bych vsechny rad pozval. Jedna se o pomerne jednoduchy zavod, kam si jezdime hlavne uzit spoustu zabavy a taky vyzkouset, jak jsme hodne ci malo na tabore makli a neco noveho se naucili.

    Zavod je vypsan pro mnoho kategorii, kde si kazdy urcite najdete tu svoji. Ti nejmensi dokonce jezdi v doprovodu rodicu a vzdalenost zavodu se blizi nasim etapam na tabore! Ty nejstarsi jedou maximalne 39 kilometru, coz take hrave ujedeme, ze?;-)

    Kdo byste chtel jet a navic ukazat vsem okolo, ze jste byli na tabore a kamaradite s nachodskym Ventilkem, prihlaste se na zavody a do kolonky ‘klub’ napiste ‘www.ventilek.org ’. Date vsem najevo, kam patrite a kdo bude zvedavy, koukne se na nase webove stranky a mozna se prida bud na cyklisticky krouzek nebo tabor 2010.

    Vsechny dulezite veci se dozvite na strankach zavodu www.zernovskybajk.cz . Tam se muzete i prihlasit (jako jsem to udelal ja) nebo se prihlasite az v den zavodu primo na Zernove.

    Tesim se se vsemi za tyden opet na videnou!

    P.S.: Nezapomente, ze 8. zari se sejdeme v 16 hodin u dolni brany Decka v Nachode na prvni letosni schuzce krouzku Ventilek (budou pripraveny DVD s fotkama z tabora, zapisky vedoucich, tabulky s vysledkama soutezi a dalsi.; pojedeme se kousek projet po okoli...)

    P.S.S.: Tentokrat pisu bez diakritiky, protoze jsem na dovce v Anglii a tady nemaji hacky a carky:-)

    Komentáře (0)

    Muty (Martin Adámek)

    Podrobné informace o táboře pro přihlášené

    Muty (Martin Adámek), napsáno 18. 07. 2009 11:51

    Včera a dnes jsem rozeslal informace pro přihlášené, komu nedorazily, ozvěte se.

    MA

    Komentáře (0)

    Beny (Zdenda Beneš)

    Víkendovka 20. - 21. 6. - podrobné info

    Beny (Zdenda Beneš), napsáno 15. 06. 2009 23:37

    Ahojky Ventilci:-)

    Již tento víkend (20. – 21. 6.) se bude konat avizovaná víkendovka. Jsem rád, že se vás chce tolik zúčastnit a na všechny se už teď moc těším! Níže přidávám slíbené podrobné informace, jak celý víkend bude probíhat.

    Sobota – po stopách Apache k táborovému ohni

    Sraz v 9 hodin zaTepnaklubem v Náchodě. Pojedeme směr Jestřebí hory. Tam se koná známý cyklistický závod Apache. Koukneme, jak to závodníkům šlape a pak pojedeme do Úpice, kde se koná festival cyklistiky, takže snad něco zajímavého uvidíme. Cestou bude určitě zastávka na zmrzku či nějaká další atrakce, vše podle chuti:-) Po oba dny budeme případně rozděleni do výkonnostních družstev, ale určitě všichni „výletní“ tempo zvládnou (přece byste mi neujeli;-)) Návrat do Náchoda bude cca. v 18 hodin.

    Od 18 hodin budeme mít v Bělovsi (Náchod) na naší chalupě (ulice naproti Báře Tesařové, kdo neví kde, zatelefonuje Benymu - 608815564) táborák. Věci na konzumaci si vezměte s sebou, vodu snad zajistíme. Pro cyklisty bude možnost nákupu v některém z nedalekých hypermarketů. Strategické místo nedaleko našich maminek, abychom se nad ránem mohli odebrat k několika hodinám spánku do vlastního pelíšku (kdo by chtěl přespat přímo v Náchodě a měl to domů daleko, zajistíme nocleh – opět volejte Benyho). V případě ošklivého počasí bude k dispozici krytá varianta na dopravním hřišti v Náchodě.

    Neděle – krásami česko-polského příhraničí

    Sraz bude opět v 9 hodin zaTepnaklubem v Náchodě. Pojedeme chvíli Českem, chvíli Polskem. Kolem hranic je mnoho hezkých míst, kde jsme třeba už někdy byli, ale už je to dávno. Jsou ale i místa, kde jsme ještě nebyli, a tak to napravíme! Návrat bude cca. v 17 hodin, abychom se zase v klidu všichni stačili připravit na školu a zaměstnání:-)

    Bude dobré, když mi opět na mail (beneszd !ZAVINAC! seznam.cz) napíšete, jestli přijedete a kterých částí víkendovky se zúčastníte (ty co splní všechno čeká odměna;-)). Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, neváhejte mně kontaktovat na telefonu 608815564 nebo na mailu.

    O víkendu ahoj!

    Komentáře (0)

    Muty (Martin Adámek)

    Ventilek na Facebooku

    Muty (Martin Adámek), napsáno 01. 06. 2009 21:34

    Pokud používáte Facebook, můžete navštívit tamní stránku Ventilku

    http://www.facebook.com/pages/Cyklotabor-Ventilek-Nachod/93238062281?ref=mf

    (ale za hlavní zdroj informací pořád považujte tento web, Facebook je jen doplněk)

    Komentáře (0)

     Starší >  Nejstarší >||<Nejnovější  < Novější  | 1 | ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 27 |